Saturday, November 20, 2010

i wanna stop singing



Bukan dah tanak nyanyi langsung.
I do love singing.
kalo tgk sijil2 aku sejak skola pon
byk sijil nyanyi je la


 
lagipun
mmg kaki bangku kot
 =="


i juz wanna stop singing on stage


dah penat. dah penat. dah penat.
bosan pon bosan.
kalo aku pon dah bosan
org yg tgk aku mnyanyi pon msti la lagi bosan.
kan?kan?

"bajet je budak neh. balik2 muke die. bukan sdap pon sore"
pnah x korang bermonolog begini?
msti pnah an?
peh jahat siot korang.
  hahaha


lagi satu
aku ni kaku orangnye
sape slalu tgk aku perform msti prasan
gaya aku ms mnyanyi
adelah bgoyang2 ke kiri & kanan
macam budak tadika nyanyi
twinkle2 little star

itu bukan cubaan berlaku comel
itu adalah KAKU & KAYU ye puan2.


Sbb tu aku cube nk perform duduk saje
bile dah duduk msti la kena buat sesuatu an
org cacat tepi jln pon kalo nyanyi
paling pekak pon pndai maen tamborin




 jadi aku start men GITAR

tapi malangnye maen gtar pon asal boleh je
malas pulak tu nk proceed blaja 

memang la muke aku ni dah tanak menyanyi sebenanye 
orang tua kate
nak seribu daya. tanak seribu dalih.
 kalo nak beriya2. dah tanak tu kao bagi ferrari pon aku tanak toleh. 


nape tah minat ni makin lame makin pudar
mungkin kerana faktor meningkat usia?

T_T 
ape tua sangat ke aku ni....


masalah terbesar skang ni adalah
macam mana aku nk ckp ngn pakwan
pakwan adelah org yg btanggungjawab mbimbing aku dlm bidang ni
banyak dah jasa die
cari peluang utk aku perform sana sini
banyak sgt planning die utk aku
panjang angan2 die nk tgk aku pegi jauh

tapi pakwan..
pakwan tau x saya xminat sbnanye...

sanggup pulak aku nk cakap camtu dpn die...
alangkan aku malas nk gi training pon die pujuk leklok
bila die marah aku sbb ponteng reheasal
die pujuk gak aku balik bile tgk aku da memuncung
ckp je nk ape..
dia dah layan aku mcm ank kot

adoyai
berat bai..berat...

T_T

video
duet bsama pakwan
sore pakwan sdap. sore aku tak sdap.


so kepada junior2 yang berbakat
akak merayu dik non
tolong la gulingkan akak neh hah
hasut pakwan kaw2 punye
agagaga~

tolong weh tolong
btul2 nak stop. siyez ni.
xtau nk buat cmne lagi dah neh.
tolong eh.
 jasamu dikenang

ADIOS

2 comments:

Qamarul said...

ok laa awak leh nyanyi sambil main instrument..

saye plak nyanyi fail terus...

~yaya-paranoia~ said...

agagaga. hey. nice la chord sepohon kayu tuh. sng kot. haha tengs!